IET

INTEGRATED ENERGY THERAPY

 

 

Reeds 10 jaar geleden volgde ik de opleiding Integrated Energy Therapy en nu is de tijd er rijp voor en begon ik mijn eigen praktijk.


Ik ondervind dagelijks in mijn winkel en omgeving dat er zoveel nood is aan emotionele ondersteuning. Veel mensen gaan gebukt onder zware emotionele lasten zoals, pijn, verdriet, angsten, wrok, woede, stress, enz. waardoor dit een enorm zware belasting voor het lichaam is als men hier geen aandacht aan geeft.

Soms gebeuren er zware emotionele gebeurtenissen in ons leven en sluiten we ons hiervoor af of duwen we ze onbewust weg als een overlevingsmechanisme.

Maar deze emoties blijven in ons celgeheugen vastzitten waardoor we vroeg of laat blokkades krijgen in ons lichaam met pijnklachten, stress en ziekten tot gevolg.


Integrated Energy therapy is een techniek waarbij de persoon op een massagetafel ligt en er gewerkt wordt door de kledij. Elke emotie is verbonden met een specifiek punt op het lichaam. Door deze punten energetisch op een zachte manier te triggeren  worden deze uit het celgeheugen gehaald zodat ze kunnen losgelaten worden.

Bij de meeste mensen komt er een enorm gevoel van diep loslaten, diepe ontspanning, een teruggewonnen gevoel van geluk naar boven waardoor je je verlicht en geheeld voelt. Het mooiste geschenk voor jezelf om die oude pijn en emotie op te ruimen en los te laten waardoor je terug volledig van het leven kan genieten.

Hiervoor zijn we tenslotte op de aarde om ons te ontdoen van alle ballast, om terug in ons kracht te komen, en vreugdevol  in het leven te staan!


Duur : 1.30u-2u  (van di tot vrij 9-12u of na 18u op onze knusse zolderruimte in de winkel in de Oosthoekstraat 22 te Wakken of in mijn privépraktijk in mijn woning  in Astene)


Prijs : op afspraak € 69 euro voor 1.30u-2u indien behandeling langer uitloopt, meerprijs.