PATINEREN

FABIENNE DESCHRIJVER

0485106796 -  fabienne.deschrijver@gmail.com - www.fabiennedeschrijver.be


RENOVEREN VAN OUDE MEUBELEN EN DECORATIE MET AMAZONA KRIJTVERF EN BOENWAS

WORKSHOPS & PATINEREN AAN HUISWAT? Op 1 avond leer je oude decoratie schilderen en patineren met Amazona krijtverf en boenwas. Het is een heel gemakkelijke techniek waarvoor je helemaal niet creatief hoeft te zijn, maar waarmee je je oude meubeltjes of decoratie een ''nieuwe look''  geeft. Deze techniek kan op ALLE ondergronden zoals hout, metaal, ijzer, steen, beton, keramiek, zelfs op glas! Zonder vooraf te moeten schuren, afbeitsen of primeren.

Tijdens de droogtijd van de krijtverf geef ik jullie heel veel informatie hoe je  meubelen kan afwerken en demonstreer ik verschillende mogelijkheden om te patineren met de boenwassen.

 

WAAR?  In uw locatie of in onze eigen workshopruimte in Wakken,  1 grote tafel per 2 personen voorzien met stevig plastiek

 

WANNEER?  Op afspraak voor min. 10 personen en max +-22.  Voor veel grotere groepen best opsplitsen in een namiddaggroep en avondgroep.                     

 

INBEGREPEN:  Ecoclean ontvetter, krijtverf in een neutraal kleur om +-3 a 4 kleine stuks te schilderen of 1 groter object,  en 3 boenwassen om te patineren.

 

ZELF MEEBRENGEN:

- 3 a 4 stuks kleine decoratie artikelen zoals fotolijstjes, bloempotjes, kruik, kandelaar, smeedijzeren rekjes, spiegel, schaal, schotel, kader, lade,of 1 iets groter stuk zoals klein bijzettafeltje, stoel, luchter, krantenbak, kapstok, enz.

- 2 vodden, 3 platte borstels klein en middelgroot model max 6cm br, zachte en hardere, groen schuursponsje (afwas)

- schortje, 2 paar plastieken handschoenen

- doosje om overige verf/boenwas in mee te nemen.  Eventueel plastiek om in de auto te leggen om gepatineerde decoratie op te leggen.

 

PRIJS voor uw  VERENIGING:

Kostprijs per persoon voor de ontvetter/krijtverf/3boenwassen € 20.

Kostprijs voor de les, incl voorbereidingen en producten om te demonstreren € 170            

Kilometervergoeding € 0.50/km heen/terug

(wat een heel betaalbare en redelijke prijs is om te vragen aan de leden is min. € 39)

 

Indien er mensen zijn die toch liever een specifiek kleur van krijtverf en boenwas verkiezen dan het standaard neutraal kleur op de demonstratie, kan dit aangekocht worden per hele pot.

Prijs per pot:  Ecoclean fles ontvetter € 11.50 Krijtverf € 30.86   Prijs gekleurde boenwas € 24,14  Prijs neutrale boenwas € 14,33

Er is ook mogelijkheid om de avond zelf producten aan te kopen. Ik kan eventueel grotere bestellingen in 1x afleveren bij uw bestuurslid.

 

Ik  zou het heel fijn vinden om voor jullie vereniging een workshop te mogen geven of uw eigen meubilair aan huis te komen renoveren.


Ik kom ook aan huis om uw eigen meubelen, keuken, dressing, enz... te renoveren.


PATINEREN

BOENWAS

KRIJTVERF